Events

IAM NL Jaarcongres 2024

Address:
Stork Utrecht
Van Deventerlaan 121
3528 AG Utrecht
Netherlands

Date & Time:
26 September 2024
10:00 - 17:00 CES

Category
Conference


MELD JE AAN VOOR IAM NL CONGRES 2024 | IAM CIRCULAR

Op donderdag 26 september 2024 vindt het IAM NL Jaarcongres plaats bij Stork in Utrecht van 10.00 tot 17.00 uur. Als lid kun je je hiervoor gratis aanmelden via de mail die je persoonlijk hebt ontvangen en daarna op Tickets kopen te klikken. Na registratie ontvang je bevestiging van deelname. Ben je (nog) geen lid? Geen nood, ook jij kunt er bij zijn door in te loggen als gast en daarna te klikken op Tickets kopen.

Heb je een inzending gedaan voor de IAM Awards, dan krijg je een gratis ticket, om de prijsuitreiking bij te wonen!

IAM Circular
De zevende editie staat in het teken van circulariteit. Ons inhoudelijke programma over circulariteit heeft tot doel lessen te leren over hoe je je kunt aanpassen in de snel veranderende zakelijke omgeving en de impact die dat heeft op de investering, het beheren, onderhouden en vervangen van asset. Tegelijk krijg je inzichten in hoe je waarde kunt creëren voor jezelf, jouw organisatie, je klanten en de samenleving als geheel. 
Er zijn aanleidingen te over om een bijeenkomst over circulariteit te organiseren. En hoewel één dag te kort is om op alle aspecten de diepte in te gaan, lees je hieronder een aantal onderwerpen waar we tijdens het congres aandacht aan besteden. Enerzijds met spraakmakende sprekers die vertellen over hun praktijk en presentaties van best practices, anderzijds in interactieve werkvormen waarbij je als deelnemer aan de slag gaat. 


1.    Duurzaamheidseisen 
In de afgelopen jaren zijn duurzaamheidsnormen en -eisen aanzienlijk toegenomen, zowel vanuit overheidsregelgeving en de interne behoefte als vanuit de maatschappij. Assetmanagers worden geconfronteerd met de druk om duurzaamheidspraktijken te integreren in hun activiteiten. Met dit congres stellen we je in staat de nieuwste trends, strategieën en best practices op het gebied van circulariteit te verkennen en toe te passen in jouw asset management.


2.    Kostenbesparing 
Circulaire praktijken kunnen leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn. Door materialen en middelen efficiënter te beheren, kunnen ze de levensduur van assets verlengen, onderhoudskosten verminderen en afval minimaliseren. De keynotes, presentaties en workshops gaan helpen om de financiële voordelen van deze benadering te begrijpen en te benutten.


3.    Risicobeheer
Niet-duurzame bedrijfspraktijken kunnen risico's met zich meebrengen, zoals juridische sancties, reputatieschade en verstoringen in toeleveringsketens. Door circulariteit te omarmen, zijn dergelijke risico’s te verminderen. Met het IAM NL Congres helpen we je op weg om de risico's van niet-duurzaam beheer te identificeren en effectieve strategieën te ontwikkelen om deze te beheren.


4.    Marktpositionering 
Steeds meer consumenten en investeerders geven de voorkeur aan bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid en circulariteit. Door zich actief bezig te houden met circulaire praktijken, kunnen onze leden hun concurrentiepositie versterken en nieuwe zakelijke kansen benutten. Tijdens het congres is aandacht voor hoe je je concurrentievoordeel kunt vergroten door innovatieve circulaire oplossingen te verkennen en te implementeren.

IAM NL Awards
Institute of Asset Management is altijd op zoek naar inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Ook op dit jaarcongres worden enkele succesvolle toepassingen van assetmanagement gepresenteerd door de genomineerden voor de IAM NL Awards. Tijdens het programma wordt de winnaar van 2024 bekendgemaakt. 

 

Praktische informatie IAM NL Congres | IAM Circular
Wanneer:    Donderdag 26 Sept 2024
Tijden:        10:00-17:00 uur
Waar:         Stork Utrecht, Van Deventerlaan 121, 3528 AG Utrecht

Free Package - Corporate Member Price

£0.00

Free Package - Member Price

£0.00

Free Package - Non Member Price

£0.00

Free Package - Corporate Member Price

€0.00

Free Package - Member Price

€0.00

Free Package - Non Member Price

€0.00

Free Package - Corporate Member Price

$0.00

Free Package - Member Price

$0.00

Free Package - Non Member Price

$0.00

Free Package - Member Price

£0.00

Free Package - Non Member Price

£0.00

Free Package - Member Price

$0.00

Free Package - Non Member Price

$0.00

Free Package - Member Price

€0.00

Free Package - Non Member Price

€0.00

 

Joining our community will enable you to succeed - become a member today!